Trouwlocatie Den Bosch

Trouwlocatie Den Bosch aan het verkennen?

Ontdek Kasteel Heeswijk!

Trouwlocatie in Den Bosch: daar geven wij graag meer informatie over. We laten zien wat Brabant zo kenmerkend maakt en wat de voordelen van Den Bosch zijn. Vervolgens komt ons prachtige kasteel aan bod.

Neem contact met ons op >>

Trouwlocatie Den Bosch: Bourgondisch leven beneden de rivieren!

Trouwlocatie zoeken in Den Bosch is een goed idee, want het land beneden de rivieren is waar het goed vertoeven is! Brabant staat bekend om zijn Bourgondische levensstijl en om zijn natuurschoon. Denk bijvoorbeeld aan de Peel waar heerlijk gewandeld kan worden. Maar op het gebied van cultuur staat Brabant op de kaart. Bezoek hiervoor pittoreske, oude vestingstadjes zoals Willemstad of Heusden. Bovendien zijn de Drunense duinen dé plek om tot rust te komen en van de natuur te genieten. We leggen nu de focus op het prachtige Kasteel Heeswijk, dé trouwlocatie in Brabant en gelegen ten zuidoosten van Den Bosch.

Trouwlocatie Den Bosch I Kasteel Heeswijk

Den Bosch als trouwlocatie: een bruisende stad!

Den Bosch staat bekend om zijn prachtige historische monumenten (én de Bossche Bol natuurlijk). De stad dankt zijn naam aan de bekendste inwoner en beroemde schilder wijlen Jheronimus Bosch. De gotische St. Janskathedraal is al jaren een grote (en terechte) publiekstrekker. Houd je van winkelen, dan kun je hier je hart ophalen. Daarnaast zorgen de vele bars, cafés en restaurants voor de kenmerkende, fijne Bourgondische sfeer.

Trouwlocatie in Den Bosch: Kasteel Heeswijk

Naast de St. Janskathedraal stamt Kasteel Heeswijk ook uit de middeleeuwen. Alles wat om een moderne en unieke trouwlocatie aanwezig zou moeten zijn, hebben wij in huis! Er kan een romantische huwelijksceremonie plaatvinden met muziek, een gezellige receptie, een huwelijksdiner en een spetterend huwelijksfeest. De jarenlange ervaring heeft gegarandeerd een succesvolle dag tot gevolg!

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij zijn nieuwsgierig en denken graag mee!

Vraag vrijblijvend een afspraak aan >>