Trouwen Kasteel Heeswijk

Trouwen Kasteel Heeswijk: trouwen in ’s lands mooiste kasteel

Trouwen in kasteel Heeswijk is iets waar iedereen stiekem wel van droomt. Op Kasteel Heeswijk kun je die droom laten uitkomen! Trouwen in Kasteel Heeswijk is een ultieme ervaring. Van origine is Kasteel Heeswijk een waterburcht, karakteristiek Brabants, en dat is te zien op de vele foto’s op onze website. Op deze pagina van Trouwen Kasteel geven we je dan ook graag tips en inspiratie om jullie eigen trouwdroom tot leven te laten komen.

Trouwen Kasteel heeft de volgende visie voor het verzorgen van een onvergetelijke huwelijksdag:

  • Trouwen in een kasteel is een sprookje, een droom die werkelijkheid wordt. Leven op een kasteel is zoals je het op de foto’s en in de film ziet.
  • Trouwen in een kasteel is absoluut voor romantische bruidsparen. Warm, authentiek en met een landelijk karakter.
  • Trouwen in een kasteel is een onvergetelijke ervaring voor het bruidspaar én haar gasten. Het is een unieke en andere wereld dan die van alledag, en die ervaring verdienen jullie als aankomend echtpaar.
Maak een afspraak >>

trouwen kasteel heeswijk

Trouwen Kasteel Heeswijk: jullie keuze!

Trouwen in een kasteel is een persoonlijke en originele keuze. Wij willen dat elk aankomend echtpaar de beste keuze maakt wat betreft trouwlocatie, of dat nu in Kasteel Heeswijk is of misschien wel op een andere locatie die perfect past. Geluk staat voorop! Trouwen in Kasteel Heeswijk brengt echter wel de volgende pluspunten met zich mee: de huwelijksreceptie kan bij ons prachtig voltrokken worden. Trouwen kan binnen én buiten. Dat geldt ook voor de fotoreportage. Genodigden kunnen in verschillende vertrekken verblijven, de receptie kan op verschillende plekken plaatsvinden, het diner kan op Kasteel Heeswijk genoten worden en niet te vergeten het huwelijksfeest. Dus: richt de trouwdag helemaal in naar eigen wens!

Meer weten?

Neem even contact op. Geheel vrijblijvend!
Vraag vrijblijvend een afspraak aan >>