Trouwen in een kasteel

Het prachtige Kasteel Heeswijk is dé plek om de liefde te bezegelen!

Trouwen in een kasteel, dat spreekt veel mensen tot de verbeelding. Het is sprookjesachtig, historisch, maar ook heel modern! In dit blog laten we je graag zien hoe de dag van het huwelijk er uit kan zien.

Trouwen in een kasteel: de huwelijksceremonie

’s Ochtends komen de genodigden aan op Kasteel Heeswijk. De bruid en bruidegom arriveren in een mooie oldtimer. Op verschillende romantische en authentieke ruimtes in het kasteel kan het huwelijk voltrokken worden. Het jawoord kan, indien gewenst, zelfs buiten worden gegeven op de binnenplaats of in de omliggende tuinen. Alles is in principe mogelijk en bespreekbaar. De muziek klinkt er ook geweldig. Een zangeres, begeleid op piano of gitaar, zingt de favoriete nummers van het bruidspaar. Een betere start kun je je niet wensen!

Maak vrijblijvend een afspraak >>

Trouwen in een kasteel: de receptie

Vervolgens is het tijd om bij te praten met elkaar en om even te ontladen na een indrukwekkend en/of emotioneel jawoord. Kasteel Heeswijk is van alle moderne faciliteiten voorzien en een receptie met een hapje en een drankje komt helemaal tot zijn recht op dit prachtige kasteel. De muzikale omlijsting maakt de sfeer compleet.

Trouwen in een kasteel

Trouwen in een kasteel: de bruidsreportage

Kasteel Heeswijk leent zich uitstekend voor het laten maken van geweldige trouwfoto’s. Dat kan in de wapenzaal, de torens, op de binnenplaats, in de tuinen, aan het water, in de omliggende bossen. Te veel om op te noemen, maar onvergetelijk wordt het in ieder geval.
Trouwen in een kasteel: het diner

Kijk op onze website voor de mogelijkheden met betrekking tot het diner. Wij zijn flexibel in het aantal personen en bieden authentieke ruimtes in Kasteel Heeswijk. Het diner bestaat uit duurzame goede streekproducten, zodat het bruidspaar en haar gasten zich helemaal kunnen onderdompelen in de Brabantse kasteelsferen!

Trouwen in een kasteel: het huwelijksfeest!

Nadat het eten gezakt is mogen de voetjes van de vloer. Ook hier hebben wij ervaring mee. Denk aan een dj, met daarbij eventueel sax, zangeres en zelfs een percussionist. Of aan een muzikaal duo, een hele band misschien? Wij denken graag met het bruidspaar mee!

Meer weten?

Neem even contact op. Dat is geheel vrijblijvend!
Vraag vrijblijvend een afspraak aan >>