Trouwen Den Bosch

Trouwen Den Bosch I Op Kasteel Heeswijk is het een sprookje!

Trouwen in Den Bosch? Dat kan op Kasteel Heeswijk! Ons prachtige kasteel ligt in de bossen ten zuidoosten van Den Bosch, in Heeswijk om precies te zijn. Trouwen in Den Bosch betekent hier niets minder dan een geweldige dag op een kasteel met romantische torens, authentieke wapenzalen, mooie grachten en een weelderig landgoed. In dit blog geven we je kort de insights en helpen we je vrijblijvend om een keuze te kunnen maken voor een trouwlocatie onder de rook van Den Bosch.

Maak vrijblijvend een afspraak >>

Trouwen in Den Bosch: een moderne doch rijke geschiedenis!

Trouwen in Den Bosch op Kasteel Heeswijk brengt een rijke geschiedenis met zich mee. Van oorsprong is dit kasteel een waterburcht. Dat betekent dat het kasteel in de middeleeuwen verdedigbaar en veilig bewoonbaar was door middel van de direct omliggende waterpartij. De rijke adel was hier gehuisvest, Lodewijk XIV heeft er gewoond en zelfs een belangrijke man van Napoleon heeft het in de 18e eeuw een tijd ingenomen! Kasteel Heeswijk is ook modern: het is van alle gemakken voorzien en alle moderne faciliteiten zijn aanwezig om de romantiek op een comfortabele manier te vieren.

Trouwen Den Bosch - Kasteel Heeswijk

Trouwen in Den Bosch: geschikt voor bruidspaar én gasten

Een trouwlocatie is pas een goede als die voor jong en oud geschikt is. Veel bruidsparen vieren de dag van hun leven het liefst met de hele familie, vrienden en aanverwanten. Trouwen op Kasteel Heeswijk biedt dan de vlucht uit het leven van alledag en daar kan iedereen bij zijn. Het is net trouwen in het buitenland, maar dan zonder je zorgen te hoeven maken over vliegtickets en overnachtingen. Een sprookje in eigen land, het kan allemaal onder de rook van Den Bosch. Kasteel Heeswijk is geschikt voor jong en oud, want de volwassenen tonen vaak grote interesse voor de geschiedenis van het kasteel, en voor de jeugd is er alle ruimte om het kasteel en de tuinen te ontdekken, om te spelen en om weer tot bedaren te komen!

Stuur ons een berichtje!

Wij zijn nieuwsgierig naar jullie wensen en ideeën. Vragen beantwoorden wij graag, dus schroom vooral niet om een berichtje te sturen!

Vraag vrijblijvend een afspraak aan >>