Romantische trouwlocatie

Romantische trouwlocatie nodig? Ontdek Kasteel Heeswijk!

Als we het hebben over een romantische trouwlocatie dan is het eerste wat bij veel mensen te binnen schiet: óf op een hagelwit zandstrand aan zee in het buitenland, óf op een prachtig kasteel met romantische torens, authentieke wapenzalen, mooie grachten en weelderig landgoed. Wij hoeven je niet uit te leggen dat beide locaties geweldig zijn, maar ook dat het budget hier enorm verschillend is. Hier laten we je zien waarom een kasteel als in Heeswijk dé romantische trouwlocatie nr. 1 is!

Maak vrijblijvend een afspraak >>

Een romantische trouwlocatie die geschiedenis heeft én tegelijk modern is

Kasteel Heeswijk is een trouwlocatie met geschiedenis. Van oorsprong is dit in Brabant gelegen kasteel een waterburcht. Dat wil zeggen dat het kasteel in de middeleeuwen verdedigbaar en veilig bewoonbaar was door middel van de direct omliggende waterpartij door de rijke adel. Vandaag de dag is het van alle gemakken voorzien en alle moderne faciliteiten zijn aanwezig om de romantiek op een prettige en zorgeloze wijze te vieren.

romantische trouwlocatie

Een romantische trouwlocatie geschikt voor bruidspaar én gasten

Een romantische trouwlocatie zoals we aan het begin van deze pagina bespraken (in het buitenland) is super, maar veel bruidsparen vieren de liefde het liefst met de hele familie én vrienden. Trouwen op een kasteel biedt dan de vlucht uit het leven van alledag en daar kan iedereen bij zijn, zonder je zorgen te hoeven maken over vliegtickets en overnachtingen. Een sprookje in eigen land, wie wil dat nu niet? Kasteel Heeswijk is geschikt voor jong en oud. De volwassenen tonen vaak grote interesse voor de geschiedenis van het kasteel, en voor de jeugd is er alle ruimte voor het spelen van ‘ridders, prinsen en prinsessen’!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ongetwijfeld zullen er vragen zijn. Die beantwoorden wij graag, dus schroom vooral niet om een berichtje te sturen!
Vraag vrijblijvend een afspraak aan >>