Midweek Wedding

Met een ‘MidWeek Wedding’ arrangement bieden wij jullie een tot in de puntjes verzorgde bruiloft op Kasteel Heeswijk voor een zeer aantrekkelijke prijs. Jullie kiezen zelf het arrangement wat het best bij jullie huwelijksprogramma past.

Het MidWeek Wedding arrangement geldt het gehele jaar op maandag, dinsdag en woensdag en van november t/m maart ook op donderdag. Wij hopen jullie vorstelijk te mogen verwelkomen op Kasteel Heeswijk!

Bruiloft Trouwen Kasteel Heeswijk

Arrangement 1

Ontvangst, ceremonie, feestelijke middagborrel voor 75 personen en een stijlvol diner voor 30 personen.

13.45 uur
Ontvangst bruidspaar.
14.00 uur
Ceremonie in de Wapenzaal. *
15.00 uur
Feestelijke Middagborrel.
Na de ceremonie wordt er natuurlijk eerst een toost uitgebracht op het bruidspaar met een mooie champenoise. De eerste fles wordt door de bruidegom geopend en als hij durft, kan dit ook met een sabreersabel. Vervolgens is er gelegenheid voor de felicitaties en informele borrel met drankjes uit het Hollands assortiment en mooie warme en koude hapjes. Tevens is er gelegenheid voor het maken van foto’s.
17.30 uur
Uitloop van de middagborrel en gelegenheid voor de daggasten om zich op te frissen. Het bruidspaar kan zich even in een speciaal voor hen gereserveerde kamer in het koetshuis terugtrekken.
18.00 uur
Aanvang diner in de Keldergewelven. Gasten begeven zich naar de dinerzaal waar de tafels feestelijk gedekt staan. Wij serveren een 4-gangenmenu met mooie streekproducten en passend in het seizoen. De samenstelling van het menu gaat uiteraard in overleg met het bruidspaar en er wordt rekening gehouden met dieetwensen. Bij het diner serveren wij onze huiswijnen en dranken uit het Hollands assortiment en tafelwater.
ca. 22.00 uur
We sluiten deze feestelijke dag af met een heerlijk kopje koffie met chocolade lekkernijen.

Prijs voor dit volledige arrangement
is € 4.250,00

 

Meerprijzen:

  • extra daggast € 67,50  
  • extra middaggast € 21,50

*exclusief kosten van de huwelijksceremonie

Arrangement 2

Ontvangst, ceremonie, toost en taart, diner voor 30 personen en aansluitend een spetterende feestavond voor 75 personen.

13.30 uur
Ontvangst gasten.
14.00 uur
Ceremonie in de Wapenzaal. *
15.00 uur
De bruidstaart wordt aangesneden en er wordt een toost uitgebracht met een mooie champenoise. Daarna is er gelegenheid voor felicitaties en informele borrel en natuurlijk voor de fotoreportage. Aansluitend serveren wij een aperitief met hierbij een amuse.
17.30 uur
Aanvang diner (30 personen). Wij serveren een 3-gangenmenu met mooie streekproducten en passend in het seizoen. De samenstelling van het menu gaat uiteraard in overleg met het bruidspaar en er wordt rekening gehouden met dieetwensen. Bij het diner serveren wij onze huiswijnen, dranken uit het Hollands assortiment en tafelwater.
20.00 uur
Na het diner is er gelegenheid om op te frissen. Het bruidspaar kan zich even in de speciaal voor hen gereserveerde kamer in het Koetshuis terugtrekken.
20.30 uur
Feestavond (75 personen). Vanaf 20.30 uur is het tijd voor een grandioze feestavond in de Keldergewelven van het kasteel. Alle gasten worden gastvrij ontvangen met een feestelijke cocktail. Aansluitend serveren wij drankjes naar keuze uit het Hollands assortiment en diverse warme en koude hapjes.
00.30 uur
Omstreeks deze tijd zwaaien wij jullie met alle gasten op onze eigen “kasteelwijze” uit.

Prijs voor dit volledige arrangement
is € 5.350,00

 

Meerprijzen:

  • extra daggast € 87,50
  • extra avondgast € 27,50

*exclusief kosten van de huwelijksceremonie

Bruiloft Trouwen Kasteel Heeswijk

Trouwen op Kasteel Heeswijk: een unieke ervaring!