Huwelijksfeest op Kasteel Heeswijk

Een huwelijksfeest in een kasteel is een onuitwisbare gebeurtenis

Hoe schitterend is het als een kasteel als Kasteel Heeswijk het decor vormt voor jullie huwelijk en huwelijksfeest. Het is die ene dag die jullie willen vieren en delen met al jullie dierbaren. Dé dag, met twee onvergetelijke hoogtepunten: jullie ja-woord in het kasteel, huwelijksfeest tot in de late uurtjes er achteraan en weten dat het jullie gasten aan niets ontbreekt. Het zijn dé ingrediënten voor een duurzame en onuitwisbare herinnering die jullie in jullie harten sluiten.

Maak vrijblijvend een afspraak >>

kasteel huwelijksfeest

Ook het 12,5- en 25 jarige huwelijksfeest

Misschien is het daarom dat we op Kasteel Heeswijk vaak echtparen terugzien voor hun 12,5- en 25-jarige huwelijksfeest. Het herinnert hen aan die bijzondere dag van ooit, een belangrijk motief om het juist hier nog eens in een andere setting opnieuw te beleven.

Kasteel huwelijksfeest in Kasteel Heeswijk in goede handen

Bij de planning en uitvoering van een huwelijksfeest komt veel kijken. Hoe worden de gasten ontvangen, wat wordt er geserveerd, wat is de culinaire invulling, hoe wordt de avond ingevuld, wie zorgt ervoor dat niemand iets te kort komt? Allemaal zaken die op jullie afkomen en waarover jullie op de dag zelf niet willen en hoeven nadenken. Genieten! Dat is wat telt op deze bijzondere dag. En dat kan in de romantische sfeer van Kasteel Heeswijk. Op die manier weten jullie zeker dat alles in goede handen is.

kasteel huwelijksfeest

Tot in de puntjes verzorgd

Voor een kasteel huwelijksfeest kunnen we verschillende prachtige zalen aanbieden. De kelders onder het kasteel worden het meest gevraagd, juist vanwege de prachtige en uitgebreide ruimte. Daar kunnen we ruim 200 gasten onderbrengen. Voor de catering, dansvloer en muziek zijn er dan nog voldoende vierkante meters over. Uiteraard kunnen we het feestelijke diner voorafgaand aan het feest hier ook serveren.
Bij mooi weer kunnen we de ontvangst van de daggasten, het aansnijden van de bruidstaart en de huwelijksreceptie buiten op ons sfeervolle boventerras verzorgen. Het terras biedt een schitterend uitzicht over het Landgoed van Kasteel Heeswijk. Enthousiast geworden?

Maak dan vrijblijvend een afspraak >>