Kasteel huwelijk ? Kasteel Heeswijk

Kasteel Huwelijk I Kasteel Heeswijk is hét kasteel voor een romantisch huwelijk

De dag van het huwelijk is de belangrijkste dag van je leven. Alles moet kloppen. De liefde voor elkaar natuurlijk om te beginnen, maar ook een hoop andere dingen. Denk aan de bruidsjurk, de muziek, het aantal gasten, de ringen, een budget waar je rekening mee moet houden. En dan zitten we nog lang niet op de helft! In dit blog gaan we het hebben over een ander belangrijk aspect: de trouwlocatie. Kasteel Heeswijk staat bekend als een van de mooiste kastelen van Nederland om in het huwelijksbootje te stappen.

Maak vrijblijvend een afspraak >>

Kasteel Huwelijk

Een kasteel voor het huwelijk: even voorstellen!

Kasteel Heeswijk is een waterburcht uit de middeleeuwen en leent zich bijzonder goed voor een huwelijk. Er is jarenlange ervaring in huis als het aankomt op trouwplechtigheden, recepties, bruidsrapportages, maar ook een heerlijk huwelijksdiner en spetterend trouwfeest – met de beste muziek natuurlijk.
Alles kan worden verzorgd en in overleg worden gerealiseerd!

Het kasteel onderscheidt zich van andere kastelen door dat werkelijk alles binnen handbereik is: Een prachtige binnenplaats, mooie zalen, de kelders, de torens, grachten, een schitterende tuin en omliggende bossen. En voor een huwelijk is het van alle benodigde moderne faciliteiten voorzien. Het kundige team maakt een huwelijk op Kasteel Heeswijk gegarandeerd tot een dag om nooit te vergeten.

Zo beleefden anderen hun huwelijk op ons kasteel:

Alles was al vanaf de allereerste afspraak perfect verzorgd en de dag zelf al helemaal!
Wat hebben wij van deze dag kunnen genieten. We hoefden nergens op te letten of iets in de gaten te houden, dit deden jullie samen met onze ceremoniemeester voor ons. Wij hebben in één woord alleen maar kunnen genieten van de prachtige locatie, het super mooie weer, het heerlijke eten en het fantastische feest. Alles was tot in de puntjes verzorgd!
– Charlotte en Rene

Lieve mensen van kasteel Heeswijk,
30 december mochten wij bij jullie trouwen. De dag is van begin tot einde een grote droom geweest, ons eigen sprookje.
We willen jullie heel graag bedanken voor alle goede zorgen, alle gesprekken vooraf gaven al het goed gevoel. En op dag zelf werd er voor gezorgd dat wij alleen maar heel erg moesten genieten, dankjewel!
– Elaine en Marcel

Lees hier meer testimonials >>

Stuur ons vrijblijvend een berichtje

Vragen? Neem even contact op. Dat is geheel vrijblijvend en wij helpen je graag verder.

Vraag vrijblijvend een afspraak aan >>