Diner

Heerlijk dineren met jullie daggasten, dat kan in het hart van Kasteel Heeswijk: de Keldergewelven. De sfeer van de voormalige kasteelkelder laat zich moeilijk in woorden of beelden vastleggen. Bij binnenkomst stapt u direct een andere wereld binnen. De smaakvol aangeklede en uitgelichte ruimte biedt talrijke mogelijkheden voor het vieren van velerlei soorten feesten.

De twee ruime zalen van de Keldergewelven (de grote en de kleine zaal) zijn apart of geschakeld te gebruiken. Indien de zalen geschakeld gebruikt worden is er in de totale Keldergewelven plaats voor maximaal 250 personen. Door middel van uitgekiende belichting en zorgvuldige aankleding kunnen in de Keldergewelven gevarieerde sfeereffecten aangebracht.

Bruiloft Trouwen Kasteel Heeswijk

Styling

Wij zorgen altijd voor een prachtige ambiance die past bij de sfeer van het kasteel en jullie huwelijk. Natuurlijk zijn jullie vrij om jullie eigen styling toe te passen, een styliste in te huren of jullie ideeën met ons te bespreken!

Catering

Ook de smaak is belangrijk tijdens jullie huwelijksdiner. De catering van Kasteel Heeswijk is van hoogstaande kwaliteit en wordt verzorgd door onze eigen keuken. Natuurlijk kan ook de catering geheel naar wens worden ingevuld. Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op!

Trouwen op Kasteel Heeswijk: een unieke ervaring!