Ceremonie

De ceremonie is hét moment waar jullie huwelijksdag om draait. Jullie gaan elkaar het ja-woord geven tegenover al jullie geliefden, vrienden en familie. Op de prachtige trouwlocatie Kasteel Heeswijk kan de ceremonie zich op twee plekken afspelen: de Wapenzaal en de Kasteeltuin.

Bruiloft Trouwen Kasteel Heeswijk

Wapenzaal

Deze prachtige en stemmige zaal, waar het licht zo mooi gefilterd naar binnen valt, is zeer geschikt voor het vieren van jullie huwelijksceremonie! Een liefdevol ‘Ja, ik wil’ weerklinkt in deze ruimte veelvuldig. De Wapenzaal, in het verleden ook gebruikt als garage, kapel en museumzaal, biedt plaats aan zo’n 80 personen en geldt als officiële trouwlocatie voor de gemeente Bernheze.

Bruiloft Trouwen Kasteel Heeswijk

Kasteeltuin

De Kasteeltuin van Kasteel Heeswijk wordt gekleurd door talloze bloemen en is omringd door de gewelven van het kasteel; het is de meest romantische plek om elkaar, buiten en in de zonneschijn, het ja-woord te geven. De tuin kan geheel naar wens ingericht worden, met zitjes, een chique witte tent, prieeltje of witte loper.  Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden. Wij adviseren u graag!

Bruiloft Trouwen Kasteel Heeswijk

Trouwen op Kasteel Heeswijk: een unieke ervaring!