Lotte & Willem

Sfeervol met een knallend einde

Hij was dj op een feest van haar oom en tante. Zij zag hem, hij zag haar. Hij was nuchter, zij niet meer. Willem liet zijn oog vallen op de schone Lotte. Ze werden Hyvesvrienden en van het één kwam een bruiloft.

Tweeëneenhalf jaar na die eerste ontmoeting zijn Lotte (29) en Willem (30) samen op vakantie in Zuid-Frankrijk. Ze willen de laatste avond afsluiten met een etentje en Willem besluit Lotte te verrassen. Hij maakt een deal met de hotelmanager en regelt een privéjacht waarmee ze samen de oceaan opvaren. Bij zonsondergang en uitzicht op zee gaat Willem op zijn knieën en haalt hij de ring, die hij al die tijd in de reserveband in de kofferbak verstopt heeft, tevoorschijn. Lotte: “Hij heeft nog van alles gezegd, maar daar heb ik niets van onthouden. Ik was zo verrast!”

Intiem

Lotte en Willem willen de grote dag intiem vieren. “We zijn een week voor de bruiloft voor de wet getrouwd, zodat we op dé dag alle tijd hadden met onze gasten”, vertelt Willem. Op de bruiloftsdag trouwen Willem en Lotte voor de kerk in Kasteel Heeswijk. Lotte: “De kerkelijke ceremonie gaf zoveel meer diepgang aan onze trouwdag. We hadden ook een koor dat prachtige liederen zong als ‘Ave Maria’ en ‘The Lord bless you and keep you’.”

Mooi weer

De aankomst bij Kasteel Heeswijk voelt als een droom. Lotte: “Een lange laan met bomen aan weerskanten, en aan het eind doemt het kasteel op. Wauw! We vonden de locatie stoer en niet te romantisch, maar wel sfeervol.” Als extra cadeau is het die dag mooi weer en kunnen de gasten zelfs buiten feestvieren. Lotte: “Toen we ’s avonds met een bootje wegvoeren, had mijn vader stiekem vuurwerk geregeld. De sterretjes en het siervuurwerk zorgden voor een knallend einde!”


First look

Willem: “Toen ik Lotte van de trap zag komen, had ik echt mijn wow-moment. Ik wist dat ze mooi was, maar dit was de mooiste jurk die ik ooit had gezien. Ik was flabbergasted!”


De geloften

Lotte: “De geloften betekenden voor mij heel veel. Ik was zo emotioneel. Je voelde gewoon die intimiteit toen we elkaar aankeken en de geloften uitspraken.”


Kasteel-entree

Willem: “Toen ik arriveerde bij het imposante kasteel, voelde ik me als een ridder. Nee, als de koning!”

 

hearts_CS

 

 

Comments are closed.