Bijzondere trouwlocaties

Uitgelicht: de meest bijzondere trouwlocaties

Bijzondere trouwlocaties zijn dé locaties die recht doen aan het bezegelen van de liefde. De trouwdag moet misschien wel de mooiste dag van je leven worden en dat dient zich bij voorkeur af te spelen op een speciale plek. In dit blog gaan we wat dieper in op bijzondere trouwlocaties, met een focus op Kasteel Heeswijk natuurlijk! Waar moeten bijzondere trouwlocaties volgens ons aan voldoen? Lees het hier!

Vraag vrijblijvend een afspraak aan >>

Bijzondere trouwlocaties

Bijzondere trouwlocaties: een plaats met een verhaal

Niet alleen de trouwlocatie an sich maakt hem tot een bijzondere, ook het verhaal dat daar achter zit. Op Kasteel Heeswijk kennen we een geschiedenis van maar liefst 10 eeuwen! In de 11e eeuw is het kasteel ontstaan. In de 17e eeuw werd het bezet door Zonnekoning Lodewijk XIV en in de 18e eeuw weer ingepikt door de consorten van Napoleon!
In de 19e eeuw kocht baron van den Bogaerde van Terbrugge het in verval geraakte kasteel en startte meteen een grootse verbouwing. Dit onder meer om er zijn groeiende collectie kunstvoorwerpen en curiosa in het herbergen. Bovendien is het kasteel daarna uitgebreid met onder andere de prachtige Wapenzaal en de IJzertoren. Deze zijn tot vandaag de dag te bewonderen, dus Kasteel Heeswijk mag met recht tot de bijzondere trouwlocaties worden gerekend!

Bijzondere trouwlocaties: van alle gemakken voorzien

Naast een plaats met een verhaal moeten bijzondere trouwlocaties ook geschikt zijn om te trouwen. Logisch natuurlijk. Op Kasteel Heeswijk is jarenlange ervaring in huis. Vele bruidsparen stapten hier al in het huwelijksbootje. Mede omdat we hier van alle gemakken voorzien zijn. Kasteel Heeswijk is van alle moderne faciliteiten voorzien. De huwelijksceremonie kan hier voltrokken worden, met daarna een gezellige receptie. Vervolgens een mooie bruidsreportage (binnen en/of buiten) en een diner met heerlijke streekproducten. And last but not least: de voetjes van de vloer met een knallend huwelijksfeest. Kasteel Heeswijk laat je trouwdroom werkelijkheid worden!

Stuur ons vrijblijvend een berichtje

Vragen? Neem even contact op. Dat is geheel vrijblijvend en wij helpen je graag verder.

Vraag vrijblijvend een afspraak aan >>