Trouwlocatie Kasteel

Trouwlocatie Kasteel: Sprookjesachtig en Romantisch!

Trouwlocatie aan het zoeken? Een kasteel als trouwlocatie is om verschillende redenen een interessante optie! In dit blog schetsen we een beeld van hoe een trouwdag er uit zou kunnen zien. Kasteel Heeswijk is van alle gemakken voorzien en de trouwdag kan volledig naar eigen wens worden ingericht.

Denk aan de huwelijksceremonie: zowel binnen in het kasteel, op de binnenplaats of buiten aan de waterpartij in de tuin. En daar kan ook prachtige muziek bij worden verzorgd (lees ook onze andere blogs). Een gezellige receptie daarna: even ontladen en de spanning laten wegvloeien met een lekker glas bubbels. Dat kan perfect in de prachtige tuinen, maar ook chique binnen natuurlijk. Dan de trouwreportage. Er moeten foto’s worden gemaakt! Veel bruidsparen doen dit buiten, met het kasteel op de achtergrond. Maar ook binnen is het goed toeven en zelfs in de omliggende bossen kunnen adembenemende bruidsfoto’s worden geschoten.

Maak vrijblijvend een afspraak >>

Trouwlocatie kasteel: Alles kan op het landgoed!

Na de bruidsreportage schuiven we aan voor een heerlijk diner. Kasteel Heeswijk heeft als trouwlocatie jarenlange ervaring en denkt graag mee om de dag onvergetelijk te maken. Zo kan het diner worden verzorgd met verse producten uit de streek, voor ieder wat wils!

Trouwlocatie Kasteel - Ontdek Kasteel Heeswijk

Trouwlocatie kasteel: voetjes van de vloer tijdens huwelijksfeest

De trouwdag kent vele gezichten. Indrukwekkend, emotioneel, maar bovenal feestelijk! Een spetterend feest met geweldige muziek mag absoluut niet ontbreken. En dat kan ook allemaal worden geregeld op een trouwlocatie als Kasteel Heeswijk!

Meer weten? Neem contact met ons op

Ongetwijfeld rijzen er vragen op bij het kiezen van de juiste trouwlocatie als het op een kasteel aankomt. Schroom niet om ons te bellen of een berichtje te sturen. Wij gaan tot het uiterste om de trouwdag onvergetelijk te maken. Maar wij denken ook graag vrijblijvend mee om aankomende bruidsparen verder te helpen in het regelen van de mooiste dag van het leven!

Maak vrijblijvend een afspraak >>