Trouwen op een Kasteel, wat kost dat?

kosten trouwen kasteel, Kasteel HeeswijkKosten Trouwen Kasteel

Wat zijn de kosten voor het trouwen op een kasteel? Deze vraag staat centraal op deze pagina. We helpen jullie daarom graag op weg met een schatting van de kosten aan de hand van een eerlijke en simpele berekening. Het kan natuurlijk zijn dat jullie al een aardig beeld van de kosten hebben en jullie dit beeld willen vergelijken. Dan is het slim om met ons een afspraak te plannen, uiteraard geheel vrijblijvend. Dat praat niet alleen gemakkelijker, maar we kunnen het kasteel samen rustig bekijken onder het genot van een heerlijk bakje koffie of thee. Om vervolgens op ons gemak alle prijzen door te nemen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Kosten trouwen kasteel: De plaats en de Tijd

Het belangrijkste is de plaats waar jullie wonen of willen trouwen. Als een kasteel jullie favoriete plek is, kunnen jullie in Nederland op een kleine 200 plaatsen op een kasteel trouwen. In de praktijk blijkt dat afstand er niet altijd toe doet. Kasteel Heeswijk is dan de meest idyllische en perfect gelegen locatie. Zelfs voor bruidsparen uit andere landen die we hier regelmatig mogen verwelkomen! Waar jullie zeker op moeten letten, zijn de verschillende tarieven van de kastelen en het tijdstip waarop jullie willen trouwen. Een midweek-wedding bijvoorbeeld, kost minder dan een weekend-wedding.

Kosten trouwen kasteel: wat is mogelijk?

Kiezen jullie voor Kasteel Heeswijk, dan kiezen jullie voor een schitterende romantische locatie, gelegen in een landschappelijke omgeving die bosrijk is omzoomd. Kasteel Heeswijk is de meest complete locatie waar jullie naast trouwen, ook de receptie kunnen geven, kunnen dineren en vanzelfsprekend kunnen feesten tot in de late uurtjes. Onze kasteelkelder kan 250 gasten van jullie ontvangen. En ook de fotoshoot op het kasteel levert prachtige plaatjes op!

Trouwen op Kasteel Heeswijk betekent trouwen in een omgeving waar jullie privacy voorop staat. Afhankelijk van jullie wensen, is op onze trouwlocatie echt heel veel mogelijk. Het fraaie decor van het authentieke kasteel, dat bovendien ook te bezoeken is, maakt dat jullie je op jullie trouwdag de baron en barones voelen. Kasteel Heeswijk is dan even van jullie. Sprookjesachtiger kan het bijna niet worden!

Kosten trouwen kasteel: rekenvoorbeeld voor Kasteel Heeswijk

Daar willen we als Kasteel Heeswijk heel transparant en eerlijk over zijn. Klik daarom hier voor een (gemiddeld) beeld van de kosten voor trouwen op Kasteel Heeswijk. 

Enthousiast geworden?

Maak vrijblijvend een afspraak

kosten trouwen kasteel contact