Kasteel Trouwen

Kasteel Trouwen I Kasteel Heeswijk: hét kasteel om te trouwen

Kasteel Heeswijk in Brabant, wie kent het niet? Oké, niet iedereen zal er wekelijks over de kasteelvloer komen. Laat dat nu net een enorm goede reden zijn om juist hier te gaan trouwen! Het is de aangewezen plaats én enige locatie waar je terug in de tijd gaat. En dat vind je nergens anders. Het huwelijk voltrekken in een kasteel betekent romantiek, het betekent authenticiteit en bovenal een onvergetelijke ervaring voor het bruidspaar en voor haar gasten.

Trouwen in een kasteel: De vooroordelen de wereld uit!

De meeste mensen hebben een dergelijk huwelijk op een kasteel al wel eens meegemaakt. Zelf, van vrienden of familie. Voor de mensen die nog twijfelen: wij geven graag tips en inspiratie om duidelijkheid te scheppen en enthousiasme te creëren voor trouwen in een kasteel als die van ons.

Maak vrijblijvend een afspraak >>

Kasteel Trouwen

1. Trouwen in een kasteel, is dat niet wat ouderwets en oncomfortabel?

Dit is een vraag die wij graag beantwoorden. Trouwen op Kasteel Heeswijk is juist super comfortabel! Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig. En er is voor elke gelegenheid een geschikte ruimte in het kasteel. Verder is er comfortabel meubilair, een aangename temperatuur, een tuin en omliggende bossen voor trouwfoto’s, voldoende parkeergelegenheid, sfeervol dineren is mogelijk, een flitsend huwelijksfeest, noem maar op. Eigenlijk heel praktisch, origineel en spannend, dat trouwen op een kasteel!

2. Trouwen in een kasteel, daar hangt vast een flink prijskaartje aan?

Wederom een aanname die een stuk genuanceerder ligt: want voor elk budget is er een prachtige bruiloft te verzorgen en deze is niet duurder dan op de gemiddelde trouwlocatie. De bruiloft bestaat uit een aantal facetten, zoals de trouwceremonie, de receptie, een diner en het huwelijksfeest. Het ene bruidspaar kiest voor het complete pakket, het andere maakt hieruit een creatieve selectie. Daarnaast kiezen bruidsparen er soms voor om een deel van de genodigden wat later aan te laten sluiten, bijvoorbeeld bij het huwelijksfeest. Het wordt hoe dan ook een dag om nooit te vergeten.

Meer weten?

Neem even contact op. Geheel vrijblijvend!
Vraag vrijblijvend een afspraak aan >>