Receptie

Na jullie ceremonie mogen een vrolijke toast, heerlijke taart en een moment voor felicitatie niet ontbreken. Kasteel Heeswijk biedt verschillende locaties voor de invulling van jullie receptie of toast met de daggasten: het Koetshuis, de Kasteeltuin, de Binnenplaats en de Keldergewelven (Kleine of Grote Zaal).  Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Koetshuis

Bruiloft Trouwen Kasteel Heeswijk

Het Koetshuis – tot 1994 het onderkomen van de laatste barones die Kasteel Heeswijk bewoonde – leent zich met zijn karakteristieke trekken, meerdere kamers met elk een eigen sfeer en inrichting én uitkijkend over de fraaie kasteeltuin, uitstekend voor de receptie, borrel of het aansnijden van de bruidstaart. Vraag naar de verschillende mogelijkheden!

Kasteeltuin

Bruiloft Trouwen Kasteel Heeswijk

De prachtige tuinen van Kasteel Heeswijk zijn niet alleen ideaal voor het voltrekken van de huwelijksceremonie, maar zijn ook geweldig voor de receptie, borrel of het aansnijden van de bruidstaart. Omringd door het machtige kasteel leent de fraai aangelegde kasteeltuin zich perfect voor een toast op het idyllische gazon omgeven door bloemen.

Binnenplaats

Bruiloft Trouwen Kasteel Heeswijk

De Binnenplaats, direct gelegen boven de Keldergewelven, heeft een waanzinnig uitzicht. Vanaf het terras kunt u uitkijken over de wat lager gelegen gedeelten van het kasteel en aan de andere zijde kijkt u door de bogen van de galerij uit over de weelderige Brabantse landerijen. En natuurlijk zorgt ook deze setting voor de meest mooie beelden voor uw trouwfotograaf of -videograaf…

Keldergewelven

Bruiloft Trouwen Kasteel Heeswijk

De sfeer van de Keldergewelven laat zich moeilijk in woorden of beelden vastleggen. Bij binnenkomst stapt u direct een andere wereld binnen. De smaakvol aangeklede en uitgelichte ruimte biedt talrijke mogelijkheden voor het vieren van velerlei soorten feesten, zoals de receptie, borrel of het aansnijden van de bruidstaart.

Trouwen op Kasteel Heeswijk: een unieke ervaring!