Het kasteel

Oprijzend tussen de bossen in het Brabantse land ligt het sprookjesachtige Kasteel Heeswijk. De voormalige waterburcht uit de 11e eeuw staat er na de meest recente restauratie karakteristieker en fraaier bij dan ooit tevoren en toont zich, al naar gelang de lichtval, ieder seizoen net weer even van een andere kant. Hij verandert – ongemerkt haast – telkens van kleur.

Kasteel Heeswijk is een kasteel in de ware zin van het woord; authentiek met torens, galerijen en binnenplaatsen, gewelven en een wapenkamer, een koetshuis, kasseien én een kasteeltuin. Alles omgeven door een brede slotgracht, te midden van weelderige landerijen en bossen. Na verschillende restauraties in het recente verleden is Kasteel Heeswijk bovendien ook voorzien van alle – zoveel mogelijk aan het oog onttrokken – hedendaagse gemakken.

Kasteel Heeswijk: een prachtige feestlocatie

Het indrukwekkende en tegelijkertijd intieme Kasteel Heeswijk is een fantastische historische locatie voor het vieren van een feest. Het kasteel biedt gastvrijheid en ruimte aan gezelschappen van 5 tot 250 personen in een geïnspireerde en unieke sfeer.
Neem contact met ons op en kom vrijblijvend kijken! Of bel direct via: 0413 292352

Bruiloft Trouwen Kasteel Heeswijk

“Wij heten jullie van harte welkom op Kasteel Heeswijk!”
– Anni, Mark, Carolien, Rob, Simone en Sabine

Trouwen op Kasteel Heeswijk: een unieke ervaring!